viernes, 2 de octubre de 2009

Prèvia del partit Galicia - Catalunya

L'equip català arriba a la capital amb l'esperança de reeditar el títol aconseguit a terres catalanes el passat 2008.
El manager, Candelario Díaz ha treballat al costat d'un gran equip tècnic i desprès dels entrenaments, creu que l'equip està preparat física i mentalment per fer front a totes les seleccions d'aquest campionat, la primera serà aquesta tarda a les 15h al municipal de La Elipa contra la l'equip gallec.

Entrevistes als jugadors

Kadwel Pérez (Hèrcules L'H): El catcher titular ha arribat amb moltes ganes a aquest torneig i creu que l'equip "ha treballat molt bé durant els entrenaments i està preparat per ser campió". El seu germà Wandel, que va ser membre de l'equip infantil al campionat de Galicia, ja li ha explicat les experiencies que es poden viure i està molt content de poder estar aquí. Sobre el partit d'aquesta tarda diu que esperarà el primer torn al bat per poder veure tots els llançaments del contrari.




Víctor Serrano (Gavà): El llançador obridor, està molt content i manifesta que "no m'esperaba ser el primer llançador en la rotació i tinc moltes ganes de que arribi l'hora del partit". Víctor, ja ha participat en dos campionats infantils i diu que "aquest es l'equip més fort amb el que he participat". Sobre l'staff tècnic creu que son uns grans professionals i que ajudaran a l'equip en tots els aspectes.




Marc Ibáñez (Gavà): L'esquerrà primera base titular, considera que "s'ha treballat bé i aquest equip ha d'aspirar a ser campió". Marc ens comenta que no s'esperaba ser titular i que "això em motiva molt, ja que l'any passat no vaig jugar gaire". Li agradaria que la final tornès a ser contra l'equip de Navarra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario