lunes, 5 de octubre de 2009

CATALUNYA CAMPIÓ D'ESPANYA CADET


L'equip dirigit per Candelario Díaz reedita títol i demostra clarament la superioritat de la cantera catalana. L'altre finalista, va ser una vegada més Navarra que ve sent una de les seleccions que arriba més preparada al torneig i que treballa per cada any aconseguir estar a tots els campionats.

La Final
CATALUNYA 14 - 4 NAVARRA
Els catalans van desmostrar des de l'inici del partit que volien ser els campions i ja a la primera entrada el resultat era de 7 a 0. Els navarresos dirigits per Javier Arilla van lluitar molt per aconseguir fer les 4 carreres, però el llançador obridor Urbina, no va deixar que els bats contraris puguessin apropar-se al hit. Una sèrie d'errors en la defensa dels dos equips van deixar un resultat de 14 a 4 i ja a la 5a entrada i amb la diferència s'acababa el partit i apareixia l'alegria de l'equip català.

Premis individuals
Destaca el llançador esquerrà Marc Ibañez es va endur el Champion Pitcher, desprès de llançar contra la Selecció Madrilenya un total de 3 entrades, amb una ERA de 0.00 i el partit guanyat.
L'expedició va arribar ahir a les 23.15 de la nit amb la copa de campions i l'staff tècnic va coincidir en dir que aquesta selecció estaba preparada per ser campiona i que l'equip va respondre molt bé tant a dins com a fora del camp.

No hay comentarios:

Publicar un comentario