domingo, 4 de octubre de 2009

CATALUNYA ARRIBA A LA FINAL INVICTE

Bon campionat dels catalans que classifiquen i repeteixen final contra Navarra.
CATALUNYA 41 - 1 GALICIA (Partit finalitzat per forfait de l'equip gallec i resultat final 7 a 0)
L'equip català va resoldre el primer partit amb un gran recital de hits, fins a 26 reflexaba l'acta final tot i que a la postre no servirien per a la seva pròpia estadística. Cal destacar la feina feta pel llançador obirdor Víctor Serrano i els batadors, Urbina amb 4 hits i Guillen, Martínez i Varela amb 3 cadascun. Amb aquesta victòria l'equip li restaba importància al tema estadístic malgrat el gran esforç fet per tot l'equip.
Fotos del partit (Diego Lazaro)

NAVARRA 6 - 12 CATALUNYA
Segona victòria, que en alguns moments va perillar però que deixaba clar la superioritat dels catalans, sobretot la feina feta en defensa que nomès va patir un error, els batadors una vegada més van fer la seva feina, Urbina va repetir com a líder amb 3 hits i Ibañez i W.Perez amb dos cadascun. Els llançadors Medina, Castillo (pitcher guanyador amb 7 ponches) i Varela van resoldre el partit.
Fotos del partit (Diego Lazaro)
CATALUNYA 9 - 5 MADRID
Partit amb molta intenssitat el que es va viure al municipal de La Elipa davant de 250 espectadors que no van parar d'animar en tot moment. L'equip no va oferir la seva millor imatge i el canvi total de Line Up deixant entrar als jugadors que no havien estat titulars no va ser suficient per resoldre des de l'inici. Tot i això, els més joves van aguantar fina a la 5a entrada quan el resultat era a favor dels capitalins per un ajustat 5 a 4. Els canvis que va fer el manager Díaz, van ser la clau per a l'última entrada anotar fins a 5 carreres més per deixar un immillorable 9 a 5.
Fotos del partit (Diego Lazaro)
Aquest matí la gran final es juga a les 11.30 i es repeteix partit contra els navarresos. Aquesta final té un format del millor de 3 partits contant el de la lligueta de tots contra tots, per tant Catalunya juga amb un partit guanyat. Urbina serà el llançador obridor pels catalans i l'equip titular serà: Guillen (SS), Martínez (2b), Ibañez (1b), Urbina (P), K.Perez (C), W.Perez (LF), Varela (3b), Medina (RF) i Fusté (CF).

No hay comentarios:

Publicar un comentario